Solceller till företag

Komplett anläggning för ditt företag

OneHeat AB är din pålitliga partner när det kommer till solceller för företag. Vi marknadsför, säljer och installerar kompletta solcellssystem som passar perfekt för företag och kommersiella fastigheter. Här är några nyckelpunkter om våra tjänster:

Komplett anläggning för ditt företag
Våra solpaneler, inklusive FLATFIX WAVE PLUS, är utformade för den kommersiella marknaden och storskaliga solenergiprojekt. Vi erbjuder kompletta solcellsanläggningar som är installerade och redo att användas för ditt företag. Priset? Kontakta oss för en offert!

Högsta kvalitet
Vi samarbetar med Windons, en ledande leverantör av Svenska solceller som är speciellt anpassade för det Nordiska klimatet. Dessa solceller är pålitliga och effektiva med lång garanti.

Support och rådgivning
Vi hjälper dig genom hela processen – från planering till installation och även efteråt. Vår support är tillgänglig före, under och efter installationen.

Egen elproduktion
Solceller är det enkla sättet att tillverka din egen el. Med våra solceller kan ditt företag producera sin egen energi och minska beroendet av externa kraftkällor.

Installera solceller med OneHeat och dra nytta av den gröna energin från solen! Kontakta oss för mer information och en skräddarsydd lösning för ditt företag

Intresserad av offert eller kontakt: