Solenergi

Solceller för tillverkning av din egen el.
Solceller är det enkla sättet att tillverka egen el. OneHeat tillsammans med Windon levererar solceller till villa, lantbruk och större elkonsumenter och anläggningarnas storlek sträcker sig från några hundra watt upp till flera megawatt! våra solceller och inverter är i första hand avsedda för infasning på det publika nätet. Vi jobbar endast med leverantörer som håller en hög kvalité och som tillhandahåller generösa garantier men till priser på en rimlig nivå. Solceller är en beprövad konstruktion vilket garanterar en bra funktion i många år. Windon arbetar uteslutande med komponenter och tillbehör från kända tillverkare och vi OEM-tillverkar svenska solceller, inverter och ställningsmaterial på vår fabrik, och våra montörer är certifierade.

Windon sätter standarden för solceller i Sverige.

Windon har visat sig sätta standarden för solceller installerat i Sverige, med sin höga kvalité och solceller och inverter tillverkade unikt för det nordiska klimatet så har många valt att använda Windon som en standard för hur en solcellsanläggning ska se ut i Sverige. Dessutom har Svenska menyer och Svensk portal till vår inverter gör ju inte det valet svårare. Vi jobbar uteslutande med produkter av premiumklass och har valt bort allt billigt material. Detta gör att en produkt från Windon kommer ärvas av nästa generation. Vi har nu också en optimerad produktion och att vi prismässigt står oss väl mot våra konkurrenter. Vi har dessutom krav på att våra montörer är certifierade, allt för att se till att slutkund får en så bra produkt som det bara går. Vi har moduler som passar nästan alla, enklaste modellen är en Windon Standard 265 Multi på 265Wp som har ett standard glas med AR coat, en helt OK modul för den som sätter inköpspris som en viktig faktor vid val av solanläggning. Sen har vi två flaggskepp som kör varv runt konkurrenterna, den första är en Windon Premium 265 Multi som har ett polykristalint kisel med en effekt på 265Wp och sen har vi en Windon Effekta 305 Mono som har ett monokristalint kisel och har då en effekt på 305Wp. Båda dessa har en svensktillverkad ram och ett etsat glas som gör att den har en överlägsen produktion och inte är i behov av rengöring under sin livstid på grund av den självrengörande ytan. Båda dessa har en helsvetsad box med lufthål av gortexmembran. Naturligtvis har samtliga moduler i vår serie riktiga dränneringshål i ram gjorda för svenska förhållanden samt homogena pressade ramhörn.

Varför välja Svenskt?

Visste du att våra solceller vid tillverkning har 80% mindre CO2 utsläpp än våra kinesiska tillverkare, och detta innan vi tagit hänsyn till utsläpp från dieselbåtar som ska frakta modulerna runt halva jordklotet.

Windons produkter är så mycket effektivare än övriga på marknaden, att ni på 8-10 års sikt har en bättre totalekonomi.

NYHET! Elcertifikatsmätning
Windon AB sammarbetar med Atlas energimätning och tillhandahåller mätare och installation av dessa. Atlas energimätning mäter redovisar och avräknar elcertifikat och ursprungsgaranti. All förnybar el är berättigad med elcertifikat och ursprungsgaranti i 15 år. www.atlasenergi.se

Kända varumärken

Vi använder oss av omformare från bla. Steca och som vi jobbat med under lång tid tillsammans med våra solceller. Vi OEM tillverkar egna svenska solcellspaneler av mycket hög kvalité och producerar nu också en inverterserie OEM-Windon 1kW-20kW, infästningsmaterial tillverkas av Tranås Rostfria, Windon och MAPAB. Trots detta tål våra priser att jämföras!

Solceller från Windon AB är dom mest effektiva på marknaden, vi har ett väl genomtänkt material allt från ram till kopplingsbox. Våra solceller är designade för vårt svenska klimat med ett högabsorberande glas som har en yta framtagen med hjälp av etsning i glaset, detta ger dessutom en helt underhållsfri och självrengörande yta på våra solcellervilket spar både pengar och tid men framförallt borgar för en bra produktion av el. Vår solcellsram har homogena pressade ramhörn för att vara säker på att kondens inte kan bildas i ramhörnet, vår ram har dräneringshål framtagna ur rapporter från svenska försvaret vilket garanterar att dräneringen av ramen är 100% effektiv. Detta gör att vår solcellinte får problem med frostsprängning. Våra solceller har dessutom en kopplingsbox som är 100% löd vilket borgar minimal korrosion och garanterad livslängd på minst 50 år. Vi har en baksida och ett EVA som sammansätter modulen i ett lufttätt homogent laminat som är extremt UV och vädertåligt vilket garanterar livslängd på över 50 år, detta homogena laminat skyddar också cellerna från att föråldras och därmed erhåller vi en minimal degradering på våra solceller jämfört med våra konkurrenter. Processen i tillverkningen är övervakad och framtagen av personal från tidigare Swemodule med mer än 15 års erfarenhet i solcells branschen, All produktion av solceller övervakas av vår personal för maximal kvalité. Allt testas från lödning till rammontage. Allt detta ger tillslut en marknadsledande produkt som ger mer kWt för varje inhandlad kW. Vi har så här långt slaget samtliga våra konkurrerande solceller i produktion av el och visat att vår solcell är överlägsen alternativen. Vi har sopat banan med flertalet mycket dyrare premium modeller. Vi har också lagt stor vikt vid detaljer som konkurrenterna sällan tittar på och det är b.l.a förpackning av solcellerna. Vi har tagit fram unika förpackningshörn för att stabilisera vid frakt och vi använder oss dessutom av extraförstärkta pallar för att klara av att frakta så mycket solceller som möjligt på en liten yta, allt för att spara miljö och pengar. Denna förpackning av solceller gagnar dessutom för att dom ska ha en fullgod kvalité utan mikrosprickor när dom anländer till slutkunden. Vi har ett svenskt dokument som medföljer alla våra solcells pallar för att visa i detalj vad varje solcell ger i effekt och annan data. Idag har vi också börjat med att laminera in Windons logga i våra solceller, detta gör vi för att våra slutkunder ska vara helt säker på att dom fått en Windon solcell och inte bara en dålig kopia.

Windon 2018